HUNDETRÆNING & ADFÆRDSBEHANDLING

 

Barsel hos PowerDog

Tina er pt. på barsel med sin søn, og vender tilbage sidst på året, 2023. Stine går på barsel 1. juni, og tager derfor ikke flere adfærdsbehandlinger ind, da hun ikke vil kunne nå at følge op på dem, inden barsel. Stine er tilbage sommeren 2024.

Vi beklager at vi pt. ikke kan hjælpe, men vi vender stærkt tilbage.

I mellemtiden anbefaler vi vores kollegaer, som du finder på www.sea-hund.dk

 

Adfærdsproblemer

Hos PowerDog véd vi, hvor svært det kan være, at få hverdagen til at fungere med en hund, som har udfordringer. Om jeres udfordringer er store eller små, så hjælper vi jer mere end gerne.

Der kan være mange årsager til, at hunden udviser uhensigtsmæssig adfærd, som gør hverdagen eller specielle situationer svære eller uholdbare. 

Vi er et team af adfærdsbehandlere hos PowerDog. 

Vi er alle uddannede adfærdsbehandlere fra Hund & Træning, hvilket er din garanti for at vi alle har en seriøs uddannelse bag os, og alle er kompetente til at hjælpe dig og din hund.

1-DSC_0203-002
6B398184-D9A7-4018-B694-2BC9726E1387

Vi kan f.eks. hjælpe med hunden: 

 • Der er bange for eller usikker på hunde/mennesker/dyr
 • Der reagerer voldsomt eller aggressivt overfor mennesker/hunde
 • Der er utryg ved lyde, fyrværkeri o.lign.
 • Der ødelægger ting
 • Der gøer/hyler når alene hjemme
 • Der hyrder biler, mennesker, cykler, løbere mv.
 • Har ressourceforsvar (knurrer/bider efter dig, hvis den har mad, legetøj eller lign.).
 • Der har svært ved at finde ro indendørs
 • Der søger din opmærksomhed 
 • Der er urenlig
 • Der ikke kan lide at blive håndteret, herunder bla. sele, børstning, dyrlægebesøg, negleklip o.lign. 
 • Der er overdrevent glad for gæster i dit hjem 
 • Generelle træningsudfordringer 
 • Og meget mere. 

Ovenstående er ikke en facitliste, blot eksempler på adfærd, som din hund udviser.

Hvad indeholder en behandling? 

Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke tilbyder et quickfix.

Vi ønsker, at du som hundeejer forstår din hunds adfærd bedre og får konkrete redskaber til at hjælpe din hund. Det er aldrig for tidligt eller for sent. Vi er her for at hjælpe dig og din hund, og vi møder dig lige dér, hvor du er. 

Adfærdsbehandlingen består af enten pakke 1 eller 2. Se nedenfor.

Du kan ringe/maile til os under hele forløbet, og vi står til rådighed resten af hundens liv pr. mail/tlf. omkring adfærdsproblemet.

Vi kører ud fra Tune og Ringsted, og dækker hele sjælland.

Pris

 • 3200,- incl. moms.
 • Der betales kørsel udover prisen på adfærdsbehandlingen. Der opkræves 4 kr. pr. kørt kilometer. 
 • Bemærk at der for hvert opfølgende besøg opkræves kørsel.
DSC_0071

Pakke 1

 • 2-3 timers møde, hvor vi kommer til dig, og vi gennemgår de konkrete problemstillinger og giver dig vejledning og konkrete øvelser til at løse problemstillingerne.
 • Adfærdsplan med de aftalte tiltag beskrevet, som aftalt på mødet.
 • 1 times opfølgende møde, hvor vi gennemgår, hvordan det står til og hjælper jer videre. 

Pakke 2

 • 2-3 timers møde, hvor vi kommer til dig, og vi gennemgår de konkrete problemstillinger og giver dig vejledning og konkrete øvelser til at løse problemstillingerne.
 • Mail med en kort opsamling på det vi har gennemgået i hovedtræk.
 • 2 opfølgende besøg a 1 times møde, hvor vi gennemgår, hvordan det står til og hjælper jer videre. 
PD piger

Hvem er vi?

Vi er et team af veluddannede adfærdsbehandlere. Vi uddannet fra Hund & Træning, som er den mest anerkendte uddannelse på feltet. Uddannelsen tager 2 år. 

Du kan læse meget mere om os og vores kvalifikationer her.


Book din adfærdsbehandling ved at sende en mail til os på info@powerdog.dk eller brug formularen nederst på siden.

Hvad har andre sagt efter en adfærdsbehandling

PowerDog

“Har sendt dig mange tanker de sidste par døgn. Tror nærmest der er sket et mirakel. Efter 10 dage i sommerhus var jeg selvsagt ret nervøs for at vende tilbage til byen og al dens rullende stimuli med Albert. Men på turene siden mandag morgen har han ikke sagt et knyt til noget som helst når vi går tur. Jo han reagerer på hanhunde, men børn, løbehjul, cykler, knallerter, osv. dem går han bare forbi også selvom ungerne hopper eller er lige i øjenhøjde.

Det er en fuldstændig vild oplevelse for mig - og håber det varer ved og jeg ikke fik delt min glæde for tidligt. Føler virkelig jeg har fået en helt ny hund. Men jo også at jeg selv er 'helt ny' i arbejdet med ham. Har brugt mange øvelser fra videoerne - tak for dem - ikke at jeg synes han / vi rammer sådan med præcision, men der er ingen tvivl om, at arbejdet i sig selv har den ønskede effekt og værdi.”

Ejer af Albert, labrador/spaniel blanding

PowerDog

“Jeg rakte ud efter Tina, da Svante har problemer med adfærd overfor andre hanhunde. Selvom jeg kontinuerligt havde arbejdet med det, også med andre trænere og adfærdsbehandlere, havde jeg ikke rigtig haft succes med at vende det, og det betød, at vores gåture, hvor han gjorde udfald mod andre hunde, var stressende for os begge og ikke nogen fornøjelse.
Hans stærke fysik gjorde ikke situationen nemmere. Da vi mødtes med Tina var første step at hun lyttede til hele vores historie med åbne ører og et åbent sind. Med Tina fik jeg lagt en realistisk plan for hvordan jeg kunne arbejde med Svante, ikke noget med et hurtigt quick fix, som jeg ellers tidligere er blevet præsenteret for. Der var mange elementer i planen, men det afgørende for mig var konkrete og brugbare værktøjer til at håndtere Svante på gåturene i mødet med andre hunde. Derudover en understregning af, hvor vigtigt det er med gode og helt faste rutiner for en hund som Svante, som nemt stresser op. Jeg kommer aldrig til at slippe ham løs i hundeskov, men det var heller ikke målet, men at vi nu kan nyde vores gåture, at jeg kan gå når som helst, og at jeg kan se Svante generelt er afslappet og glad i hverdagen, har gjort en kæmpe forskel.
TAK til Tina, som fik vendt udviklingen for os - og for hendes positive energi og optimisme gennem forløbet.”

Ejer af Svante, Formel 1 labrador

PowerDog

“Tusind tak for besøget. Det var virkelig noget af en øjenåbner, på trods af at meget af det, burde jeg jo selv ha’ set 🥴
Allerede nu kan jeg mærke en kæmpe ændring.
Første aften måtte jeg rejse mig omkring 40 gange fra min seng og gå i køkkenet, fordi han knurrede/gøede, for at få opmærksomhed. Dagen efter var vi nede på 27 gange. Fredag og lørdag var det kun omkring 5 gange. Woop woop 😍
Mht. til gøen pga. larm udefra, så går det også fantastisk. Hvis jeg ikke fanger adfærden, så fører jeg ham i selen hen på tæppet, hvilket han accepterer. Den adfærd er også blevet betydelig mindre. Igen woop woop 😍”

Ejer af Maximus, Aussie

Book din adfærdsbehandling hos os herunder.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt, og indenfor 2 hverdage.