SUCCES I HVERDAGEN MED HUND OG BARN 


 

Drømmer du om et familieliv, hvor både du, din bedre halvdel, hunden og dine børn kan være sammen og det med ro i maven og rolige hunde? Så er du landet det rette sted.

Efter jeg selv blev mor, og hver eneste dag har barn/hund relationer helt tæt inde på livet, er det blevet en øjenåbner for mig HVOR meget vores hunde faktisk skal kunne for at bo med små børn - og børn i det hele taget. Og jeg har sågar taget mig selv i at tænke "Det er da underligt der ikke er flere bidskader i småbørnsfamilier med hunde"

Jeg er adfærdsbehandler, og jeg ved alt teoretisk om hvad og hvorfor - og alligevel er det svært for mine hunde sommetider. Og dét har fået mig til at hoppe ombord i at bygge minikurser og mere udvidede kurser om børn og hunde, og deres relationer. For jeg vil så gerne hjælpe dig og din familie - og ikke mindst din hund - i jeres hverdagsliv sammen.

Jeg producerer på højtryk, og så snart kurserne ligger klar er du den første til at få besked - i hvert fald hvis du skriver dig på ventelisten nedenfor.

pd_39