8 ugers onlineforløb om den reaktive hund

Med Tina Hougaard

 

LAD MIG HJÆLPE DIG OG DIN HUND

Lær alle de teknikker, som giver dig en rolig hund i mødet med andre

 • Oplever du at være magtesløs, når din hund laver udfald mod enten andre hunde eller mennesker på de daglige gåture?
 • Oplever du, at din hund er rigtig bange i mødet med andre hunde eller mennesker på de daglige gåture?
 • Er din hund blevet overfaldet og har den ændret adfærd på gåturene til at være bange, kigge underligt på ting eller hunde?

 

Og vil du have redskaberne som VIRKER, så du igen kan gå rolige gåture? Så er det dét her kursus, du skal med på!

Stop din hunds udfald og få en rolig gåtur, hver gang

Vi arbejder med teknikker der virker! Ingen hokus-pokus, men konkret træning, der er til at forstå og udføre.

Træning på hundens præmisser

Når din hund reagerer på den daglige gåtur, er det vigtigt at forstå hvorfor samt træne på din hunds præmisser.

Ændring af din hunds følelser

Din hund har mange følelser i spil når den reagerer, og dem adresserer vi for at ændre din hunds adfærd.

Ingen quickfixes, men long-term løsninger

At ændre din hunds adfærd kræver tid og træning, og derfor giver jeg dig de løsninger som virker på den lange bane.

Feedback, vejledning og tid til spørgsmål

Materialet er online, men vi ses til møder online, hvor du kan stille helt konkrete spørgsmål til din hunds træning.

Træning der virker! 

Alle de metoder og teknikker jeg introducerer dig for har jeg testet af på egen hund og mange adfærdskursisters hunde - med STOR succes! 

KURSUSINDHOLD

ONLINE MATERIALE

På kurset bliver du taget gennem de teoretiske samt praktiske aspekter af den træning, som du og din hund skal træne sammen på de daglige gåture.

Kurset er inddelt i moduler, som du får adgang til løbende. Vi lægger ud med teoretisk gennemgang af læring hos hunde, deres følelser, hvorfor de reagerer og meget mere. For at vi kan hjælpe din hund, er det vigtigt, at du forstår, hvorfor den reagerer som den gør. 

Dernæst dykker vi ned i den konkrete dagligdagstræning, som er gennemgået på PowerPoints samt alle øvelser er videoillustreret for dig, så du kan se og høre materialet igen og igen. Her skal vi gennemgå hvordan du hver dag skal træne på at ændre din hunds følelser og dermed reaktioner, når den bliver præsenteret for dét, den lige nu reagerer på. Det er vigtigt, at du er vedholdende i din træning for at opnå resultater - til gengæld lover jeg brugbare teknikker og løsninger, som virker! Ingen quickfixes, men løsninger som virker i det lange løb.

Sidst rundes kurset af med hvordan du eventuelt kan introducere din hund for andre hunde igen, når den ikke længere reagerer - og om det overhovedet er realistisk ift. din hunds problematikker. 

Der er også et helt modul om empowerment træning, som kan gøre en kæmpe forskel for din hund i kombination med alle de andre teknikker.

Kurset indeholder over 50 forskellige øvelser, tiltag og konkrete løsninger. Desuden mere end 5 timers videomateriale og teoretiske gennemgange, som giver dig den viden du har behov for. 

SPARRING OG FEEDBACK PÅ EGEN TRÆNING

Undervejs i forløbet er der 4 gruppekald, hvor alle deltagere på kurset har mulighed for at stille spørgsmål og få svar på dem. Hvert gruppekald er a 1,5 time pr. gang.

Detaljerne for hvornår gruppekaldene er på det pågældende forløb står på produktet, inden du køber kurset.

Der er ligeledes en FB gruppe, for dem der ønsker at være en del af fællesskabet og sparre med hinanden. Jeg er også i gruppen, og besvarer de spørgsmål du måtte have mellem gruppekaldene.

I Facebookgruppen er der mulighed for at lægge video op af egen træning og få feedback fra mig.
Du får konkret sparring, vejledning og træningsøvelser, som giver dig og din hund en nemmere hverdag uden daglige udfald mod mennesker eller hunde.


Der er ingen quickfixes men træning der virker! Skal du med?


FEEDBACK

Hvad har andre sagt om metoderne?

Tilmeld mig med det samme
 • Har sendt dig mange tanker de sidste par døgn. Tror nærmest der er sket et mirakel. Efter 10 dage i sommerhus var jeg selvsagt ret nervøs for at vende tilbage til byen og al dens rullende stimuli med Albert. Men på turene siden mandag morgen har han ikke sagt et knyt til noget som helst når vi går tur. Børn, løbehjul, cykler, knallerter, osv. dem går han bare forbi også selvom ungerne hopper eller er lige i øjenhøjde.

  Har brugt mange øvelser fra videoerne - tak for dem - ikke at jeg synes han / vi rammer sådan med præcision, men der er ingen tvivl om, at arbejdet i sig selv har den ønskede effekt og værdi.

   

  Dorthe

  Med hunden Albert

 • ”Tjek” har gjort en kæmpe forskel men i starten krævede det MEGET afstand og det lykkedes kun på de gode dage. Efterhånden blev de gode dage flere og flere. Og jo flere gange vi har succes, jo mere tror jeg på det, når vi går ud af døren. Det er en positiv spiral – og lige nu har det aldrig været bedre.

  Jeg har lært SÅ meget undervejs – og det er det hele værd!
  Så jeg er virkelig dybt taknemmelig for hvor jeg står med ham i dag, og kan kigge mig selv i øjnene og sige, at han har et dejligt hundeliv.
  Tak for de værktøjer du lærte mig – men jeg vil faktisk sige ligeså meget tak, fordi du troede på os, da jeg selv var ved at miste troen. Det har betydet alt ❤

  Rikke

  Med hunden Svante

 • Charlie har en rigtig god periode lige nu! 
  I dag mødte vi to golden retrievere, den første kunne jeg næsten ikke få ham til at registrere, selvom han kiggede i dens retning, og han virkede også ligeglad selvom vi vendte om og gik efter dem, i god afstand.
  Den anden gik på modsatte fortov, og den kiggede han interesseret på, og gik så helt afslappet videre. 
  Jeg er begyndt at træne tjek mens vi går, på de hunde jeg ved han har nemmest ved, det går egentligt meget godt. 
  Vi har også oplevet en hund, som styrede over mod os før ejerne nåede at reagere og før vi kom længere væk. Charlie tog det helt afslappet mens vi lavede tjek, vi gik lidt efter den, men han viste ingen interesse overhovedet.

  Susanne

  Med hunden Charlie

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu tincidunt libero. Vivamus odio est, malesuada eu sapien id, scelerisque vehicula lacus. Pellentesque pretium viverra lorem, sed iaculis.

  Allison Smith

  Copywriter