Bootcampen der kickstarter jeres nye måde at gå tur på!

Kan du genkende dig selv, i at du

Drømmer om at gå tur med din hund uden sved på panden og at løbe væk når du ser andre hunde, så du og din hund i stedet kan nyde jeres gåtur sammen.

Ønsker at lære din hund, at andre hunde (eller mennesker) ikke er farlige, og at I kan passere dem uden udfald.

Må sande, at de træningsmetoder du har brugt indtil nu, ikke virker efter hensigten, og du og din hund stadigvæk har udfordringer på hverdagens gåture.

Gerne vil lære metoden til at hjælpe din reaktive hund til bedre gåture og en bedre hverdag, fra én der har gået vejen selv, og i øvrigt også er uddannet til at hjælpe dig.

 

Perfekt, jeg vil elske, at lære dig:

 

  • Hvordan du kan være helt afslappet, når du og din hund skal passere fremmede hunde (eller mennesker) - og det helt uden skæld ud eller at flygte om bag den nærmeste container.

 

  • Hvordan du går tur med din hund i en slap line og med ro i maven, uden at du skal iføre din hund en masse hjælpemidler.

 

  • Hvordan du med konkrete strategier og viden meget bedre kan tilrettelægge dine gåture.

 

  • Hvordan du med et ændret mindset kan komme langt ift. de dårlige oplevelser, som I har haft og måske stadigvæk har. 

 

  • Mine helt konkrete træningsteknikker, som giver dig alle de redskaber du skal bruge, for at ændre på din hunds reaktioner på de daglige gåture. 
MSP_9285
pd_37

Jeg drømte også om at kunne gå tur, uden at blive i dårligt humør!

Jeg véd, hvordan det er, at lufte en hund, som reagerer på omgivelserne. Jeg brugte flere år efter PellePirat blev overfaldet, på at finde den rette træningsmetode, til at hjælpe ham ud på den anden side. 

Jeg troede længe, at han var "tabt for altid" i sin reaktivitet, og at jeg - igen for tredje gang - så ind i et langt liv med en hund, som ikke kunne være blandt andre hunde, uden at være udfarende i snoren. 

Jeg ved nu, at reaktiviteten KAN trænes - og det til en grad, hvor vores hunde igen får et velfungerende liv. 

I dag kan jeg gå tur med PellePirat de steder, jeg ønsker. Jeg lufter ham på stranden, i skoven og på Strøget (hvis jeg skulle få behov for det), og jeg kan gå med ham, uden han reagerer. 

Min passion er, at hjælpe andre hundeejere, der ligesom mig selv står i en situation, der er svær at se sig ud af, med den reaktive hund, som vi ellers elsker så højt. 

Kræver det tid og engagement? JA! Og der er ingen quickfixes, men du kan komme i mål med målrettet træning.

Jeg vil elske at få lov og hjælpe og vejlede dig til gåture uden udfald i snoren. En rejse, som vil betyde alverden for jeres hverdag sammen.

Jeg hepper på dig og din hund!

Tina

DET PRAKTISKE 


STARTDATO:

1. november 2023 frigives de første moduler. Herefter frigives der løbende flere moduler, undervejs i bootcampen. Det hele foregår online, og du har adgang både fra pc og telefonen. Du finder de konkrete datoer på produktet, inden du betaler via linket nedenfor.

ONLINE SPARRING:

For at du kommer godt i gang med træningen og får hjælp og sparring i processen, så har vi undervejs på bootcampen 5 online gruppemøder, hvor jeg gennemgår et ønsket emne, eller vi har fri dialog, til at vende dét der rør sig hos jer, eller som eventuelt er svært med træningen. 

MODULERNE:

Modulerne indeholder alt fra teoretisk gennemgang af hundes følelser, og hvordan de lærer, til konkret hverdagstræning på de daglige gåture. Desuden er der et modul om re-introduktion til andre hunde og empowermentøvelser. Alt er demonstreret på videomateriale, som du kan se igen og igen.

Bootcampen indeholder over 50 forskellige øvelser, tiltag og konkrete løsninger. Desuden mere end 5 timers videomateriale og teorietiske gennemgange, som giver dig den viden du har behov for, for at rykke fremad i træningen med din hund.

OPSUMMERET:

  1. Du får online sparring med mig i 7,5 timer.
  2. Mere end 50 forskellige øvelser, tiltag og konkrete løsninger
  3. Mere end 5 timers videomateriale af praktiske øvelser og teori
  4. Du har evighedsadgang til alt materialet!

Din investering: 3500 kr. 

YES! Jeg er klar!
MSP_9341

Det her, er hvad andre har sagt, efter et forløb med mig

PowerDog

“Har sendt dig mange tanker de sidste par døgn. Tror nærmest der er sket et mirakel. Efter 10 dage i sommerhus var jeg selvsagt ret nervøs for at vende tilbage til byen og al dens rullende stimuli med Albert. Men på turene siden mandag morgen har han ikke sagt et knyt til noget som helst når vi går tur. Børn, løbehjul, cykler, knallerter, osv. dem går han bare forbi også selvom ungerne hopper eller er lige i øjenhøjde.

Har brugt mange øvelser fra videoerne - tak for dem - ikke at jeg synes han / vi rammer sådan med præcision, men der er ingen tvivl om, at arbejdet i sig selv har den ønskede effekt og værdi.”

Med Albert, labradorblanding

PowerDog

“”Tjek” har gjort en kæmpe forskel men i starten krævede det MEGET afstand og det lykkedes kun på de gode dage. Efterhånden blev de gode dage flere og flere. Og jo flere gange vi har succes, jo mere tror jeg på det, når vi går ud af døren. Det er en positiv spiral – og lige nu har det aldrig været bedre.

Jeg har lært SÅ meget undervejs – og det er det hele værd!
Så jeg er virkelig dybt taknemmelig for hvor jeg står med ham i dag, og kan kigge mig selv i øjnene og sige, at han har et dejligt hundeliv.
Tak for de værktøjer du lærte mig – men jeg vil faktisk sige ligeså meget tak, fordi du troede på os, da jeg selv var ved at miste troen. Det har betydet alt!"”

Med Svante, labrador

PowerDog

“Charlie har en rigtig god periode lige nu! I dag mødte vi to golden retrievere, den første kunne jeg næsten ikke få ham til at registrere, selvom han kiggede i dens retning, og han virkede også ligeglad selvom vi vendte om og gik efter dem, i god afstand.
Den anden gik på modsatte fortov, og den kiggede han interesseret på, og gik så helt afslappet videre. 

Vi har også oplevet en hund, som styrede over mod os før ejerne nåede at reagere og før vi kom længere væk. Charlie tog det helt afslappet mens vi lavede tjek, vi gik lidt efter den, men han viste ingen interesse overhovedet.”

Med Charlie, staffordshire bullterrier