Et ærligt og inspirerende foredrag 

Om hvad en hjertehund og sjælehund er. 

Hvad en særligt sensitiv hund er. 

Hvordan din relation til din hund viser sig i hverdagen og til træning.

Hvad vores hunde viser os om det vi har brug for at se i os selv og andre.

Og hvordan vi kan se os selv i vores hunde.

20200819-AE1I4739-2

Nærværende, ærligt og lige fra hjertet

Vi holder i fællesskab et foredrag, hvor vi deler ud af vores personlige erfaringer, historier og viden om hvad livet bringer med en hjertehund i huset. Foredraget er inspireret af vores egne, meget personlige oplevelser med hunde gennem årene. 

Alle der har hund oplever indimellem (eller måske ofte) at de er skuffede, frustrerede eller opgivende overfor egen hund og at det kan være svært at styre de følelser, som hunden fremprovokerer hos os. Det behøver man ikke være konkurrence-hundefører for at opleve. En familiehund spejler også de sider hos dig selv, som du måske ikke er bevidst om - eller ikke har lyst til at kigge på. Uanset er du ikke den eneste! Kun i relationer med dyr oplever vi at blive spejlet på en helt rå måde, som ikke sker når mennesker spejler os. Til foredraget giver vi indblik i hvorfor det er sådan, og hvad du kan bruge den viden til. 

Vi tager et kig på, hvad der er årsag til, at du har lige netop den hund du har - og hvorfor din sidemakker har en helt anden hund. Og hvordan du og din hund kan opnå endnu højere samhørighed med hinanden. 

En hund er ikke bare en hund. Det er et levende individ med følelser og personlighed. Derfor tager vi også et kig på, hvilke følelser hunde har, og hvordan de kan sammenlignes med menneskers følelser, så du får langt bedre forståelse og viden om, hvordan din hund er sat sammen rent følelsesmæssigt. 

DSC_0126-5

Hjertehunden som ændrede mit liv

En hjertehund, særligt sensitiv hund eller en sjælehund. Kært barn har mange navne. 

Til foredraget får du indblik i, hvorfor du fik den hund du fik, på det tidspunkt du fik den - og hvilken opgave den har eller havde i dit liv. 

Oftest kan vi ikke se meningen lige med det samme, men vi taler ned i hjertet og åbner op for at lytte ind i hvad der bliver sagt. 

Tør du se indad? Og mærke det der sker? I relationen med din hund? For at blive klogere? Så er det her foredraget for dig!

 

DINE FOREDRAGSHOLDERE

 

Her kommer en lille introduktion om dine foredragsholdere. De personlige og hjerteåbnende fortællinger må du vente med til foredraget. 

Tina Hougaard

Nærværende underviser med en evne til at se dig, for den du er.

Jeg er uddannet hundeinstruktør med speciale i at undervise mennesker og snart er jeg også adfærdsbehandler. Ligeledes er jeg dyrehealer og mindful healer til mennesker. Jeg har haft to græske gadehunde, to tibetanske terrierer og en malinois. 

Jeg er fascineret af relationer og hvordan vi som mennesker spejler os selv i relationen med vores hund. Jeg faciliterer mindful samtaleterapi, for folk der ønsker at rykke videre i livet efter traumer og gerne vil rydde op i deres liv og relationer.

Min tilgang er altså både teoretisk, praktisk og holistisk. 

DSC_0198

Stine Lerche-Vestergaard

Ser det unikke mellem dig og din hund.

Jeg er uddannet dyrepasser og hundeinstruktør og jeg har levet af at træne hund siden 2015. Herudover er jeg lige om lidt også adfærdsbehandler. 

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med dyr, men det var gennem min uddannelse til dyrepasser, at jeg virkelig fik øjnene op for hvordan positiv forstærkning virkelig giver dyrene mulighed for at træne med på deres præmisser.

Gennem mit arbejde i Zoologiske haver har jeg virkelig set og oplevet, hvordan vi kan give dyrene kontrol over deres eget liv. Og hvor stor betydning det har for deres trivsel i hverdagen. 

20200819-AE1I5615-2