TRÆNING HOS POWERDOG

 

 

Vores mission er at hjælpe dig videre mod dine mål og drømme

Her på siden kan du se hvad vores instruktører står for. Hos PowerDog er du garanteret kvalitetsundervisning af uddannede instruktører!

 

At vælge hundetræning er en tillidssag og vi ved, at det kan være svært at vælge mellem de forskellige udbydere, når man som ny hundeejer skal vælge træningsplads. Hos os er du sikret kvalitetsundervisning!

Gennemgående for al vores undervisning er, at vi ønsker at du og din hund i samspil finder jeres individuelle melodi. Om det så er til alm. lydighed eller på konkurrencehold, gør det ingen forskel. 

Vi tilbyder kvalitetsundervisning af dig og din hund. PowerDog teamet er veluddannede, vi er kompetente og vores mission er, at give dig de fedeste timer i selskab med din hund under kyndig vejledning. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og derfor er alle vores instruktører naturligvis også uddannet fra anerkendte uddannelsessteder. 

Da vi er flere i teamet, tilbyder vi en bred vifte af undervisning. Vi ønsker at undervise indenfor de emner, hvor vi er dygtigst og hvor vi føler, at vi virkelig kan give dig noget for pengene. Vi ved, at man bedst udnytter kompentencer, ved at give plads og rum til at vi hver især kan dygtiggøre os indenfor de områder, hvor vi er kompetente og dygtige. 

IMG_20191112_204811 (1)
DSC_0076

Kursist hos os

Kendetegnet ved at være kursist hos PowerDog er, at du bliver mødt lige dér, hvor du og din hund er. Vi bygger træningen op med glæde, gejst og motivation, og vi ved, at for at din hund kan yde sit aller bedste - så er den nødt til at forstå opgaven, den sættes på - samt hundeføreren skal belønne sin hund med de rigtige belønningsmetoder, om det så er godbidder, leg eller social belønning. Vi sætter en ære i at motivere dig lige så meget som din hund. Vi giver dig 100% dedikeret undervisning, hvor der er muligheder for at vokse både som hundefører og som menneske!

Hvis du ønsker at lære indehaverne og instruktørerne mere detaljeret at kende - både vores praktiske og teoretiske baggrund for at kunne uddanne dig som hundefører - så kan du nedenfor finde din instruktør og se en uddybning af vores individuelle CV'er, så du ved, hvem du kommer til træning hos.  

INSTRUKTØRER HOS POWERDOG

Klik på billedet, hvis du vil lære din instruktør bedre at kende.

Tina Hougaard (Barsel 2022-23)

Indehaver, adfærdsbehandler, instruktør og uddannelsesleder

Nose Work, adfærdsbehandlinger og samtaleterapi

tina@powerdog.dk 

Stine Lerche-Vestergaard

Indehaver, adfærdsbehandler, instruktør og uddannelsesleder

Nose Work og adfærdsbehandlinger

stine@powerdog.dk 

Pernille Frejvald

Instruktør 

Hvalpe-, unghunde- og voksenhold

pernille@powerdog.dk 

Julie Kræmmer

Instruktør

Hvalpe- og voksenhold samt Nose Work

julie@powerdog.dk 

Trine Sørensen

Instruktør

Nose Work

trine@powerdog.dk