TRÆNING HOS POWERDOG

 

 

Vores mission er at hjælpe dig videre mod dine mål og drømme

Her på siden kan du se hvad vores instruktører står for. Hos PowerDog er du garanteret kvalitetsundervisning af uddannede instruktører!

 

At vælge hundetræning er en tillidssag og vi ved, at det kan være svært at vælge mellem de forskellige udbydere,

når man som ny hundeejer skal vælge træningsplads. Hos os er du sikret kvalitetsundervisning!

 

powerdog hundetræning nose workGennemgående for al vores undervisning er, at vi ønsker at du og din hund i samspil finder jeres individuelle melodi. Om det så er til alm. lydighed eller på konkurrencehold, gør det ingen forskel. 

Vi tilbyder kvalitetsundervisning af dig og din hund. PowerDog teamet er veluddannede, vi er kompetente og vores mission er, at give dig de fedeste timer i selskab med din hund under kyndig vejledning. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og derfor er alle vores instruktører naturligvis også uddannet fra anerkendte uddannelsessteder. 

Da vi er flere i teamet, tilbyder vi en bred vifte af undervisning. Vi ønsker at undervise indenfor de emner, hvor vi er dygtigst og hvor vi føler, at vi virkelig kan give dig noget for pengene. Vi ved, at man bedst udnytter kompentencer, ved at give plads og rum til at vi hver især kan dygtiggøre os indenfor de områder, hvor vi er kompetente og dygtige. 

 

powerdog hundetræning nose workKursist hos os

Kendetegnet ved at være kursist hos PowerDog er, at du bliver mødt lige dér, hvor du og din hund er. Vi bygger træningen op med glæde, gejst og motivation, og vi ved, at for at din hund kan yde sit aller bedste - så er den nødt til at forstå opgaven, den sættes på - samt hundeføreren skal belønne sin hund med de rigtige belønningsmetoder, om det så er godbidder, leg eller social belønning. Vi sætter en ære i at motivere dig lige så meget som din hund. Vi giver dig 100% dedikeret undervisning, hvor der er muligheder for at vokse både som hundefører og som menneske!

Hvis du ønsker at lære indehaverne og instruktørerne mere detaljeret at kende - både vores praktiske og teoretiske baggrund for at kunne uddanne dig som hundefører - så kan du på denne side se en uddybning af vores individuelle CV'er, så du ved, hvem du kommer til træning hos.  

INSTRUKTØRER

Tina Hougaard - Nose Work entusiast og nærværende underviser, INDEHAVER

Jeg er professionel instruktør med speciale i at undervise mennesker. Min største passion er, at undervise i Nose Work og jeg blev, som en af de første i DK, introduceret til sporten. 

Jeg underviser med kærlighed og nærvær og de største øjeblikke er, når jeg hjælper dig hjem i sig selv.​ I min træning vil du opleve nærvær og der er plads til alle, også den reaktive eller usikre hund. 

Jeg konkurrerer med min Tibetanske Terrier i Nose Work og tidligere har vi også konkurreret i Rally. Engang imellem får vi tid til at hyrde får, og har også tidligere udstillet med mange rosetter til følge. De største øjeblikke er når jeg har verdens gladeste PellePirat med på trænings- og konkurrencebanen. 

I 2018 overtog jeg Olli, en genbrugs Malinois. Hun er en fantastisk træningsmakker med en intensitet og frygtløshed, som jeg elsker. Hun har allerede været til sin første Nose Work konkurrence med sin første NW titel til følge, samt den første færdighedsprøve med et gennemsnit helt i top. Olli skal træne Nose Work og lidt Dogdancing, hvis jeg får mod på det. Indtil da bliver vi i færdighedsprøverne. Og måske napper vi en LP også på et tidspunkt. 


Hvilken rejse kan jeg tage dig med på?
Jeg sælger ikke bare hundetræning eller undervisning. Jeg er dybt engageret og passioneret. Jeg lever af min største passion og for det er jeg evigt taknemmlig. 

Min passion er mit job, og jeg er dedikeret til dig og din hunds succes. Ved hjælp af positive og kreative metoder guider jeg jer på jeres rejse. Om du ønsker at konkurrere, hverdagsaktivere din hund eller har brug for at opleve succes i en ny hundesport med din hund, er ligegyldigt. Blot du er engageret og har lyst til at lære mere. 

Jeg må dog advare dig og sige, at jeg har store ambitioner på mine fantastiske kursisters vegne. Jeg ser talent og drømme i alle. Også i DIG og DIN hund. 

Se mit CV her

_MG_7675_TOP_4.jpg

Stine Lerche-Vestergaard - Ser det unikke mellem dig og din hund, INDEHAVER

Jeg er uddannet dyrepasser samt hundeinstruktør og har levet af at træne hund siden 2015. Jeg elsker at se på forholdet mellem dig og din hund og ved, at man skal tro på sig selv for at opnå sit højeste potentiale. 

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med dyr, men det var igennem min uddannelse til dyrepasser, at jeg virkelig fik øjnene op for hvordan positiv forstærkning og den rigtige træning kan flytte bjerge.

Jeg har gennem årene undervist i LP, Rally, Alm. lydighed, tricks og Nose Work. I starten af 2016 blev jeg præsenteret for Nose Work og har sidenhen deltaget i utallige kurser. Jeg konkurrer selv i Nose Work med begge mine hunde og det er glæden i deres øjne der får mig til at stile efter mere. Det vigtigste for mig, er at mine hunde stråler og er glade når de træner såvel som konkurrerer.

Succes er ikke afgjort af præmier på hylden, men glade hunde!

Lad mig tage dig med på en rejse du ikke vil fortryde!

Det unikke sammenspil, der opstår mellem dig og din hund når man arbejder med sin hund via positiv forstærkning, er dét jeg ønsker at give til dig som kursist.

Jeg elsker, at hjælpe dig med at opnå dine drømme. Derfor er det vigtigt, at du er åben omkring dine mål, og jeg lover dig, at intet mål er for stort!

Se mit CV her

MSP_6511.jpg

Cecilie Stokvad, Instruktør, adfærdsbehandler og outdoor-entusiast


Som hundenørd er der ikke noget der hedder dårligt vejr, det handler om påklædningen. Det samme gælder for samarbejdet og relationen mellem dig og din hund, det hele handler om at være klædt godt på og gøre sit forarbejde, og det vil jeg hjælpe dig med!

Jeg har grundet min baggrund som veterinærsygeplejerske arbejdet med hunde i mange forskellige sammenhænge. Det der går igen i alle situationer er vigtigheden af relationen mellem hund og ejer. Det er derfor utrolig vigtigt for mig, at al træning foregår med positive træningsmetoder, og understøtter en positiv relation mellem dig og din hund.

Jeg er eksamineret hundetræner, klikkerinstruktør og hundeadfærdsrådgiver. Jeg har undervist i mange typer for hundetræning, herunder hvalpe- og unghundetræning, hverdagslydighed, rallylydighed, tricks, spor, frivillig håndtering og meget mere. Derudover elsker jeg at tilegne mig ny viden og deltager derfor jævnligt på nye kurser.

Jeg har selv en welsh springer spaniel, Ina, som jeg træner Nose Work med, samt andre former for næsearbejde. Ina skulle have været min helt store lydighedshund, men Ina havde besluttet sig for at næsearbejde var hendes kald, og så måtte vi jo skifte spor. I 2019 overtog jeg Tréf, som er en engelsk springer spaniel. Tréf har kun begrænset tidligere træningserfaring, så her er vi startet helt fra bunden. Og med en voksen hund på 6 år kræver det en god portion tålmodighed.

Jeg elsker at bruge tid ude i naturen, så jeg er derfor stor fan af træning der kan foregå ude i terrænet. Desuden er jeg vild med at holde foredrag, oplæg og intensive kursusdage.

Har du brug for mere specifik eneundervisning eller en adfærdsbehandling, er jeg også klar til at lægge den individuelle plan, der skal til for at hjælpe dig og din hund.

Lad os sammen sørge for at både du og din hund bliver klædt på til tilværelsens udfordringer.

image1.jpeg

Pernille Frejvald, Instruktør

Hunde fylder hele mit liv, både professionelt og privat, og jeg elsker det. Jeg arbejder som professionel hundelufter, og som hundeinstruktør hos Power Dog. Jeg er under uddannelse til hundeinstruktør hos ”Hund og Træning”, og uddannelsen afsluttes i 2019.

Den vigtigste prioritet for mig er, at hundetræning er sjovt for både hund og ejer. En træningstime skal være fyldt med logrende haler og store smil. I træningen ligger jeg stor vægt på en god relation mellem hund og ejer, og at du som ejer får alle de redskaber du skal bruge, for at skabe en god hverdag med din hund.

Jeg brænder for at være hundeinstruktør, og jeg gør altid mit optimale for at finde de løsninger, der virker for netop dig og din hund. Det er fantastisk at se den udvikling, hund og ejer gennemgår i løbet af et træningsforløb. På holdene træner vi udelukkende ved brug af positiv forstærkning, og jeg er nødt til at advare dig: Denne træningsform er temmelig afhængighedsskabende😊

Jeg har erfaring med at undervise i agility, tricks og lydighed. Jeg elsker hele tiden at udvikle mig, og holde mig opdateret på nyeste viden indenfor hundetræning, og jeg deltager derfor løbende i forskellige kurser og foredrag.

Jeg har selv 2 dværgpudler, og træner primært agility. Rigtig mange weekender går med at løbe agilitystævner i både ind- og udland. Derudover træner jeg tricks, rally, LP og nosework, og jeg er altid nysgerrig på nye spændende hundeaktiviteter.

 

pernille1.jpeg

Julie Kræmmer, instruktør

 Jeg er nok lidt en nørd. Jeg elsker praktisk træning med hunde, og jeg elsker at forstå og sætte mig ind i de teorier og metoder, der danner grundlag for hundetræning. For mig går teori og praksis hånd i hånd. Derfor elsker jeg også at deltage på en masse forskellige kurser og foredrag, for at få mere viden og inspiration.

Jeg har erfaring som instruktør og som underviser på instruktøruddannelser, og med et hverdagsjob i IT-branchen er jeg vant til at være oversætter mellem teori- og menneskesprog. Jeg ser det som min fornemste opgave at undervise og formidle budskaber på en let forståelig måde.

Formidling er en af mine mærkesager - både mellem instruktør og fører og mellem fører og hund. At lægge planer i sin træning og formidle til sin hund, hvad der ønskes, giver de allerbedste forudsætninger for succes. Og succes skal der være tonsvis af i træningen. Jeg kan blive helt høj af at se de gennembrud, som en fører og hund oplever, når noget endelig lykkes. Det er den slags, som gør, at jeg altid tager glad hjem fra hundetræning.

Hos mig møder du en instruktør, som brænder for, at du altid føler dig hørt og vejledt. Ingen spørgsmål er for store eller små. For mig gælder motivationsbaseret træning for både hunde og mennesker, og jeg har fokus på, at I begge finder den højest mulige motivation.

Jeg har sammen med Gaia, min lille Podengo Portugues, prøvet kræfter med agility, rally og tricks, og nu er vi blevet godt og grundigt grebet af Nose Work.

Julie-Gaia2-edited.jpg

Ann-Louise Mogensen, instruktør

Jeg har siden barnsben været omgivet af hunde, og jeg startede med at træne min første hund, da jeg var ca. 12 år.

Jeg har pt. 2 skønne hunde, og vi elsker at træne og have det sjovt sammen. Vi træner mange grene af hundesport, bla. Nose Work, rally, tricks/færdighedsprøver og så går vi hver søndag i hundesprogskole.

Jeg træner efter positive metoder, og jeg stiler efter at min hund selv søger min kontakt og gerne vil arbejde med mig, fordi den syntes det er sjovt. Jeg elsker samarbejdet mellem hund og fører, og se hvordan små justeringer kan give store forandringer.

Min rally-/tricktræning varierer gerne mellem seriøse, koncentrerede øvelser blandet med sjov og ballade øvelser, som styrker samarbejdet og skaber gejst og glæde hos både hund og fører.

Træning skal være sjovt, og jo større smil og mere logrende hale jo bedre. Jeg elsker at se fremskridtet og fejre de små sejre, samt arbejde med de udfordringer, som man kan støde på undervejs i træningen. Jeg nørder gerne med de enkelte øvelser, for at få dem på plads. Min filosofi er, at kan man de enkelte øvelser, så er der ingen problemer i at kæde det sammen i et flow, når der skal gåes en komplet rally bane.

Jeg går til rallykonkurrencer med min blandingshund Luna, som også træner færdighedsprøverne og Nose Work. Arti, min Jack Russell Terrier, bruger jeg til Nose Work - han synes, det der lydighed er alt for kedeligt.

C0C1270C-3D8F-4522-862D-7321F4F6A4C1.JPG