Mindful Samtaleterapi

 

Når vi mærker, at tiden er inde til at rydde op, blive bevidste og få et liv i flow, så findes svarene heldigvis i os selv.

Mine samtaler hjælper dig til at finde de svar, der føles rigtige for dig. 

Nærvær og tilstedeværelse

Mindfulness bruges i mange sammenhænge. Men hvad betyder det egentlig for dig?

Ordet stammer fra buddhismen og yoga og helt centralt i mindfulness er nærvær, fuld opmærksomhed på det man laver lige nu og her, og tilstedeværelse med alle sanser vågne. 

Jeg drages personligt af nærvær og tilstedeværelse i mine relationer med andre. Når vi er nærværende kan vi mærke os selv og hinanden.  

I en session med mig vil du opleve nærvær, tilstedeværelse og fuld opmærksomhed på dig og dit.

Jeg hjælper dig til at mærke dig selv, og finde de svar, som du leder efter. 

Mange oplever at være ude af balance med sig selv. Følelsen af, at noget ikke er helt rigtigt. Måske er der konkrete aspekter af dit liv, der ikke fungerer, eller også kan du have svært ved at sætte fingeren på det. 

Jeg arbejder ud fra et princip om, at skabe det rum der skal til, for at du kan skabe en relation med dig selv, hvor der bliver ryddet op i gammel baggage, der spænder ben for dig - og gøre det muligt for dig at sparke røv i livet.

_MG_7559_TOP cut 1
_MG_7675_TOP_4

Mindful samtaleterapi

Vi taler om dét, der rør sig i dig lige nu. Samtalen har fokus på, at du selv reflekterer og finder dine egne svar.

Jeg har primær erfaring med svære temaer og traumer fra barndommen, som påvirker os livet igennem.Ligeledes har jeg erfaring sorg over tab af familiemedlemmer og ægtefælle. 

Det kan føles skræmmende at se indad. Og se på alle de ting, som ligger godt gemt i kufferten. Men hvis du føler, at det rigtige er at rydde op, så kigger vi langsomt i kufferten i dit tempo. 

Jo mere vi får kigget på dét vi har med os - vores indre verden - jo mere vil vores ydre verden ændre sig. Det lyder kliche-agtigt, men det er det jeg oplever gang på gang at mine klienter oplever. Når vi ændrer vores indre verden, så er den ydre verden nødt til at følge med. 

Det kan være smertefuldt at rydde op, og det er helt okay. Når jeg arbejder med samtaleterapi arbejder jeg med andre metoder end du kender dem fra almindelige psykologer o.lign. Og derfor går vi sammen lidt anderledes til sagen - på en måde som giver mening for dig.

Jeg lytter, støtter og holder rummet for dig. Og har naturligvis tavshedspligt.

Betingelser

Der betales for ydelsen via mobilepay, når vi har aftalt en dato. Alternativt betales der kontant på dagen. 

Afbud skal ske senest 2 dage før aftalt tid, ellers opkræves der fuld betaling.

Sessionen afholdes som udgangspunkt i egne lokaler på Grevevej 26, 2670 Greve, men jeg kan også komme til dig. Kontakt mig med henblik herpå.

Pris: 700,- for 75 minutters Mindful samtaleterapi

Du er velkommen til at booke en session med mig via nedenstående formular eller tage kontakt til mig direkte på mail tina@powerdog.dk hvor vi kan aftale nærmere. 

shutterstock_510768214

 

Tak for din mail. Jeg kontakter dig snarest muligt og indenfor 2 hverdage.