Nose Work Foundation online kursus

Stream online - når du har lyst og tid. Foundation kurset er for dig, der vil tages step by step gennem den grundlæggende Nose Work træning, præcis som hvis du stod på træningsbanen med os. 

Kurset giver dig al den grundlæggende viden samt praktiske øvelser, som du har brug for, for at skabe din nye Nose Work stjerne. 

Vores største mission er, at skabe rum og tid, så du og din hund får alt det grundlæggende på plads, førend I flyver videre og er klar til udfordrende søg på ren duft. 

Med flere års erfaring indenfor Nose Work har vi kogt al vores viden og læring ned i et online kursus til dig. Vi har, da vi byggede online kurset, tænkt på de forskellige hunde og scenarier som kan opstå, og derfor er der tillægsmoduler, hvor du får konkrete løsninger på eventuelle opståede udfordringer. 

 

Du får adgang til mere end 24 videoer samt moduler og tillægsmoduler, som er inddelt overskueligt. Til hvert modul og video hører en forklarende og beskrivende tekst, så du er hjulpet step by step fra start til selvkørende ekvipage med mod på flere Nose Work udfordringer. Vi tager hånd om både din hunds indlæring, dit kropsprog og jeres ekvipage i fælleskab. 

Nose Work foundation er sjovt! Og vores mål er, at du og din hund har det helt fantastisk undervejs!

Ubegrænset adgang og streaming af videoer og materiale

 

Step by step

Vi har inddelt kurset i moduler, så det er overskuelig og nemt for dig, at komme fra A til B.

Videomaterialet illustrerer, hvordan du helt konkret gør. Og den forklarende tekst til hver video uddyber, hvordan du træner Nose Work mest optimalt.

 Kurset er et online selvstudie, og derfor kan du tage det i dit og din hunds tempo.

Hvad får du?

  • Ubegrænset adgang til al foundation online materialet for evigt
  • Tips og tricks til at undgå fejlindlæring
  • Alle grundlæggende Nose Work øvelser
  • Materiale tilpasset dig og din hund
  • Facebook gruppe, hvor vi står til rådighed og tjekker ind i FB gruppen minimum 1 x ugentligt og besvarer alle dine spørgsmål vedrørende foundation træning i 2 mdr.

Ubegrænset adgang

Du får ubegrænset adgang til alle videoer og materiale for kun 649 kr. Lige nu får du også gratis adgang til "Hjem i dig selv hundefører" når du tilmelder dig.

799,- hvis du ønsker personlig sparring i FB gruppe i 2 mdr.

Hvem kan være med?

Nose Work er for ALLE! Ingen forudsætninger er nødvendig.

Vi starter med basis kompetencer, tager dig gennem de forskellige momenter og sørger for at jeres ekvipage har jeres værkstøjskasse fyldt, inden I går videre til at arbejde på ren duft.

Bonus

Der vil løbende være mulighed for at deltage på fysiske kurser i forlængelse af online kurset.

Du får som den første mulighed for at købe dig adgang på den type kurser til en billigere pris end sædvanligt.

Tillægsmoduler

Vi har tænkt på, at hunde er forskellige - og har på forhånd indtænkt forskellige scenarier. Så du vil finde gratis tillægsmoduler, hvori der findes konkrete løsningsmodeller på eventuelt opståede udfordringer undervejs.

Vil du med? 

  • Vi elsker, at give dig værktøjerne til at træne din hund
  • Vi er der hele vejen sammen med dig
  • Vi bidrager med forskellige kompetencer til din fordel
  • Vi ser hele ekvipagen 
  • Vi er der for at hjælpe dig og din hund