NOSE WORK INSTRUKTØR UDDANNELSE

Hos PowerDog er budskabet klart! Nose Work skal være SJOVT for både hund og ejer, og du har nu mulighed for at være med til at sprede glæden.


Vores uddannelse giver dig et solidt fundament, som klæder dig på til at undervise både den helt nye kursist, og kursisten som vil konkurrere på højt plan.

 

 

 


shutterstock_706209574

Nose Work uddannelsen hos PowerDog er for dig, der gerne vil undervise professionelt i sporten, eller for dig der gerne vil blive en endnu dygtigere Nose Work instruktør.

Vi ELSKER  Nose Work, og synes at det er så vigtigt og afgørende for undervisningens udbytte, at du som instruktør er i stand til at møde din kursist i øjenhøjde, og tilpasse undervisningen til den enkelte ekvipage.

Vi introducerer dig til de teknikker, indgangsvinkler, teorier og måder som giver dig mulighed for, at du som instruktør føler dig i stand til at undervise enhver kursist såvel som hund uanset niveau.

Vi gennemgår hvad det kræver af en instruktør, at kunne formidle vores viden og læring til kursisterne. Det kræver, at vi som instruktører ved noget om mennesker og deres måde at tage feedback, kritik og læring til sig på. 

Dine primære instruktører på uddannelsen er Tina og Stine, som begge er dedikerede til sporten og udviklingen. Begge konkurrerer vi i Nose Work og vi har forskellige indgangsvinkler til indlæring og hunde, men samme princip: Det skal være sjovt!

Vi ved, hvor vigtigt det er at have sin teori i orden, og kunne videreformidle sin viden på den måde, som kursisten kan forstå. Derfor har du som uddannet Nose Work instruktør fra os styr på indlæringsteori, såvel som metoder til indlæring af alt fra foundation skills til mere avancerede skills, som den øvede hund har behov for at træne og udvikle.

Du vil efter endt uddannelse kunne undervise både nybegynderen og kursisten som vil til tops i sporten. 

Vi har tilknyttet to eksterne instruktører på uddannelsen, Karen S. Ulrich fra Hund & Træning og Stacy Barnett fra Scentsabilities i USA.

Untitled design(6)
shutterstock_372270265

Det praktiske

Uddannelsen har en varighed af 8 måneder med 11 undervisningsdage. Uddannelsen indeholder 7 moduler, og indeholder en blanding af både teori og praktisk træning.

Det forventes at du medbringer egen hund eller en lånehund til de praktiske træningsgange, der er på uddannelsen. 

I løbet af uddannelsen skal du finde mindst to kursister, som skal være en del af 2 løbende praktiske opgaver. Ligeledes stilles der en teoretisk opgave undervejs og sidst afholdes en praktisk eksamen med eksterne kursister.

Det forventes, at du deltager på alle undervisningsdage, og er engageret i uddannelsen, for at kunne bestå.

Undervisningen foregår på forskellige lokationer, men som udgangspunkt er det i Roskilde, Gadstrup og Mørkøv.

Prisen for uddannelsen er 19.000 inkl. eksamensgebyr. Du betaler 5000,- i depositum ved tilmelding. Uddannelsen kan betales i månedlige rater.

Læs mere om modulerne på uddannelsen

DERFOR skal du vælge vores uddannelse 

POWER konceptet

 • PROBLEMLØSNING
 • OPSTART
 • WOW-EFFEKTEN
 • EKVIPAGEN
 • RELATION

Grundstenene i vores uddannelse er bygget på POWER konceptet.  

Konceptet sikrer, at du som instruktør ved alt om det fundament som skal trænes med kursistens hund fra begynder- til eliteniveau, samt hvordan du sikrer at dine kursister føler sig trygge til undervisningen, og du kan formidle din viden på en god og konstruktiv måde. 

KUN plads til 10 ekvipager

Uddannelsen er til dig der

 

 • Ønsker at få en grundig uddannelsen indenfor Nose Work
 • Allerede er uddannet hundeinstruktør
 • Ønsker at blive uddannet Nose Work instruktør
 • Allerede underviser i Nose Work, men ønsker at dygtiggøre dig
 • Ønsker at blive en endnu bedre hundefører for din egen hund
 • Ønsker at lære mere om hvordan du underviser mennesker
  • Ønsker at stå stærkere med flere metoder og træningsteknikker i værktøjskassen
  • Ønsker at blive klædt godt på fra a til z indenfor Nose Work
  • Virkelig ser frem til at blive både teoretisk og praktisk meget dygtigere!
  • Ønsker en uddannelse som du kan bruge i praksis bagefter

Instruktør, diplom og hvad så bagefter?

shutterstock_1126331561

NOSE WORK INSTRUKTØR FRA POWERDOG

Når du har færdiggjort uddannelsen modtager du diplom på at være Nose Work instruktør fra PowerDog. 

POWERDOG NETVÆRK

Som uddannet Nose Work instruktør fra os ønsker vi at give dig muligheden for at sparre og vidensdele med andre ligesindede. Vi ønsker derfor at oprette et fællesskab, hvor vi samles 2 x årligt til foredrag, vidensdeling eller hvad der kunne være behov for. Dette er eksklusivt for Nose Work instruktører uddannet fra os.

KAN JEG TAGE UDDANNELSEN, SELVOM JEG IKKE ER INSTRUKTØR?

Ja, det kan du godt. Du er mere end velkommen til at deltage på uddannelsen, selvom du ikke har en instruktøruddannelse bag dig. Du får i så fald et diplom på at have gennemført uddannelsen på lige fod med de andre deltagere. Skulle du senere hen tage en instruktøruddannelse, kan du få diplom på at være "Nose Work instruktør" fra os. 

Bemærk, har du ikke en instruktøruddannelsen bag dig, så kan du ikke efter endt uddannelse undervise andre i Nose Work, men du kan bruge din viden i egen træning. 

Dine undervisere 

Stine Lerche-Vestergaard

Ser det unikke mellem dig og din hund.

Jeg er uddannet dyrepasser samt hundeinstruktør og har levet af at træne hund siden 2015.

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med dyr, men det var igennem min uddannelse til dyrepasser, at jeg virkelig fik øjnene op for hvordan positiv forstærkning virkelig giver dyrene mulighed for at træne med på deres præmisser. Og hvordan vi kan give dyrene kontrol over deres eget liv. 

MSP_6496-edited
12006576_10207684566532884_1303163303264869530_o

Nose Work

Jeg blev introduceret til NW i 2016 og har deltaget på mange kurser og trænet ugentligt med andre NW entusiaster. 

Jeg er vild med de små detaljer i NW, og den samhørighed som fører og hund ofte oplever, når de er kommet i gag med sporten.

Det at sporten er for alle tiltaler mig personligt, fordi jeg selv har hunde med forskellige temperamenter. Der er så mange små finurligheder i NW at arbejde med. Jeg elsker at lære den umotiverede hund at få fart på og den højaktive hund at søge fra starten.

Tina Hougaard

Nærværende underviser med en evne til at se dig, for den du er.

Jeg er professionel instruktør med speciale i at undervise mennesker. Jeg er fascineret af relationer og hvordan vi som mennesker spejler os selv i relationen med vores hund.

Jeg holder kurser og foredrag, afholder online hundetræning, hjælper fortvivlede hundeejere med adfærdsbehandlinger og så har jeg en særlig kærlighed til Nose Work, som jeg underviser i.

 

73181414_10157764602785912_5218741751220535296_n
DSC_0353-72

Nose Work

Nose Work vandt mit hjerte da jeg blev introduceret til sporten i 2016. På daværende tidspunkt havde jeg en frygtsom og reaktiv hund, som blomstrede med NW. Herefter har jeg specialiseret mig i sporten og været på utallige kurser, foredrag og workshops. Jeg kombinerer min viden fra mine andre uddannelser, kendskab til andre sportsgrene og indlæringsformer og blander det hele ned til en god kop blandet teori og praktisk træning kombineret med min viden om NW.

Jeg elsker tekniktræning og tænker meget gerne i nye, kreative baner med hunde, som af den ene eller anden årsag har svært ved en øvelse eller mister motivationen. At tænke ud af boksen er én af mine forcer.

Eksterne undervisere 

Karen Strandbygaard Ulrich

Jeg brænder for både den teoretiske og den praktiske side af arbejdet med hunde. Jeg elsker at formidle på begge planer og bliver aldrig træt af at opleve de aha-øjeblikke, hvor brikkerne falder på plads for både mennesker og hunde. Vi belønner vores hunde i træningen, men der er også en kæmpe belønning for både underviser og træner, når det hele går op i en højere enhed, og hunden er glad og sikker.

IMG_20200415_173819
B-Rosen-BSR_4255

Stacy Barnett

Stacy har en baggrund som ingeniør med kemiforståelse. Hun har en virkelig enestående forståelse for fært- og molekylevandring, hvorfor hun også er blevet så populær indenfor Nose Work. 

Stacy har "Scentsabilities Nose Work" hvor hun primært underviser Nose Workere online i hele verden. Herudover rejser hun verden tynd med sine foredrag og workshops. 

Stacy konkurrerer i Nose Work med sine egne hunde, og er blandt de få som har flere Summit Level (SMTx3) titler gennem National Association of Canine Scent Work. Hun er ligeledes dommer i AKC Scent Work og er en meget dygtig og engageret underviser og foredragsholder.