NOSE WORK INSTRUKTØR UDDANNELSE

 

Hos os er budskabet klart: Nose Work skal være SJOVT for både hund og ejer, og du har nu mulighed for at være med til at sprede glæden, ved at blive uddannet PowerDog Nose Work instruktør.

Vores uddannelse giver dig et solidt fundament, som klæder dig på til at undervise den helt nye kursist og kursisten som vil konkurrere på højt plan.

shutterstock_657221023 (1)

Nose Work uddannelsen hos PowerDog er for dig, der gerne vil undervise professionelt i sporten, eller for dig der gerne vil blive en endnu dygtigere Nose Work instruktør.

Vi ELSKER  Nose Work, og synes at det er så vigtigt og afgørende for undervisningens udbytte, at du som instruktør er i stand til at møde din kursist i øjenhøjde, og tilpasse undervisningen til den enkelte ekvipage.

Vi introducerer dig til de teknikker, indgangsvinkler, teorier og måder som giver dig mulighed for, at du som instruktør føler dig i stand til at undervise enhver kursist såvel som hund uanset niveau.

Vi gennemgår hvad det kræver af en instruktør, at kunne formidle vores viden og læring til kursisterne. Det kræver, at vi som instruktører ved noget om mennesker og deres måde at tage feedback, kritik og læring til sig på. 

Dine primære instruktører på uddannelsen er Tina og Stine, som begge er dedikerede til sporten og udviklingen. Begge konkurrerer vi i Nose Work og vi har forskellige indgangsvinkler til indlæring og hunde, men samme princip: Det skal være sjovt!

Vi ved, hvor vigtigt det er at have sin teori i orden, og kunne videreformidle sin viden på den måde, som kursisten kan forstå. Derfor har du som uddannet Nose Work instruktør fra os styr på indlæringsteori, såvel som metoder til indlæring af alt fra foundation skills til mere avancerede skills, som den øvede hund har behov for at træne og udvikle.

Du vil efter endt uddannelse kunne undervise både nybegynderen og kursisten som vil til tops i sporten. 

Vi har tilknyttet to eksterne instruktører på uddannelsen, Julie Kræmmer fra PowerDog og Birgitte Lauritzen fra Amarok Hundetræning.

PD-piger-1066
shutterstock_1448499776

Det praktiske

Uddannelsen har en varighed af 7 måneder med i alt 12,5 undervisningsdage. Uddannelsen indeholder 7 moduler, og indeholder en blanding af både teori og praktisk træning. For at give plads til megen praktisk træning foregår noget af teorien online.

Det forventes, at du medbringer egen hund eller en lånehund til de praktiske træningsgange, der er på uddannelsen. 

Undervisningen foregår på forskellig kursussteder i Roskilde, Tune og Ringsted.

Prisen for uddannelsen er 18.300 inkl. eksamensgebyr. Du betaler 5000,- i depositum ved tilmelding. Uddannelsen kan betales i månedlige rater fra uddannelsen påbegyndes eller ved årsskiftet.

Såfremt du stopper undervejs er du forpligtet til at betale resten af uddannelsens pris.

Hvis du tilmelder dig inden d. 1 december 2022 så får du mulighed for at dele uddannelsens pris op i 9 rater i stedet for 6 rater.

Læs mere om modulerne på uddannelsen

Opgaver og eksamen på uddannelsen

I løbet af uddannelsen skal du finde mindst to kursister, som skal være en del af 2 løbende praktiske opgaver, hvor du kører et forløb med to nye ekvipager, der skal lære om NW med forskellige metoder.

Eksamen består af en en teoretisk opgave, der stilles på forhånd, samt en projektopgave (med en kursist med en konkret problemstilling) som præsenteres til eksamen.

Det forventes, at du deltager på alle undervisningsdage, og er engageret i uddannelsen, for at kunne bestå. Der er mødepligt på alle kursusdage for at kunne gå til eksamen.

shutterstock_1480851767 (1)

Derfor skal du vælge vores uddannelse

Grundstenene i vores uddannelse er bygget på POWER konceptet, som vi selv har udviklet.

 • Problemløsning
 • Opstart
 • WOW-effekten
 • Ekviapgen
 • Relation

Konceptet sikrer, at du som instruktør

 • Ved alt om det fundament, som skal trænes med kursistens Nose Work hund fra begynder- til eliteniveau
 • Kan læse og forstå enhver hund, problemstilling og race
 • Hvordan du sikrer at dine kursister føler sig trygge til undervisningen
 • At du kan formidle din viden på en god og konstruktiv måde. 
Pele ww-1

KUN plads til 10 ekvipager

Uddannelsen er for dig, der


 • Ønsker at få en grundig uddannelsen indenfor Nose Work
 • Allerede er uddannet hundeinstruktør
 • Ønsker at blive uddannet Nose Work instruktør
 • Allerede underviser i Nose Work, men ønsker at dygtiggøre dig
 • Ønsker at blive en endnu bedre hundefører for din egen hund
 • Ønsker at lære mere om hvordan du underviser mennesker
  • Ønsker at stå stærkere med flere metoder og træningsteknikker i værktøjskassen
  • Ønsker at blive klædt godt på fra a til z indenfor Nose Work
  • Virkelig ser frem til at blive både teoretisk og praktisk meget dygtigere!
  • Ønsker en uddannelse som du kan bruge i praksis bagefter
shutterstock_1126331561

NOSE WORK INSTRUKTØR FRA POWERDOG

Når du har færdiggjort uddannelsen og bestået eksamen modtager du diplom på at være Nose Work instruktør fra PowerDog. 

POWERDOG NETVÆRK

Som uddannet Nose Work instruktør fra os ønsker vi at give dig muligheden for at sparre og vidensdele med andre ligesindede.

Vi har derfor oprettet et fællesskab med vores tidligere uddannede instruktører, hvor der er mulighed for vidensdeling eller hvad der kunne være behov for. 

Dette er eksklusivt for Nose Work instruktører uddannet fra os.

Dine undervisere på uddannelsen 

Stine Lerche-Vestergaard

Ser det unikke mellem dig og din hund.

Jeg er uddannet dyrepasser samt hundeinstruktør og har levet af at træne hund siden 2015.

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med dyr, men det var igennem min uddannelse til dyrepasser, at jeg virkelig fik øjnene op for hvordan positiv forstærkning virkelig giver dyrene mulighed for at træne med på deres præmisser. Og hvordan vi kan give dyrene kontrol over deres eget liv. 

MSP_6496-edited
20200819-AE1I3877-2-Edit

Nose Work

Jeg blev introduceret til NW i 2016 og har deltaget på mange kurser og trænet ugentligt med andre NW entusiaster. 

Jeg er vild med de små detaljer i NW, og den samhørighed som fører og hund ofte oplever, når de er kommet i gag med sporten.

Det at sporten er for alle tiltaler mig personligt, fordi jeg selv har hunde med forskellige temperamenter. Der er så mange små finurligheder i NW at arbejde med. Jeg elsker at lære den umotiverede hund at få fart på og den højaktive hund at søge fra starten.

Tina Hougaard

Nærværende underviser med en evne til at se dig, for den du er.

Jeg er professionel instruktør med speciale i at undervise mennesker. Jeg er fascineret af relationer og hvordan vi som mennesker spejler os selv i relationen med vores hund.

Jeg holder kurser og foredrag, afholder online hundetræning, hjælper fortvivlede hundeejere via adfærdsbehandlinger og så har jeg en særlig kærlighed til Nose Work, som jeg underviser i.


73181414_10157764602785912_5218741751220535296_n
168222708_314753283345598_8306890171406699566_n

Nose Work

Nose Work vandt mit hjerte da jeg blev introduceret til sporten i 2016. På daværende tidspunkt havde jeg en frygtsom og reaktiv hund, som blomstrede med NW. Herefter har jeg specialiseret mig i sporten og været på utallige kurser, foredrag og workshops. Jeg kombinerer min viden fra mine andre uddannelser, kendskab til andre sportsgrene og indlæringsformer og blander det hele ned til en god kop blandet teori og praktisk træning kombineret med min viden om NW.

Jeg elsker tekniktræning og tænker meget gerne i nye, kreative baner med hunde, som af den ene eller anden årsag har svært ved en øvelse eller mister motivationen. At tænke ud af boksen er én af mine forcer.

Eksterne undervisere 

281728218_10158453867166716_7403541571505691613_n

Julie Kræmmer

Julie underviser på vores uddannelse i læringsteori, som nydeligt bindes sammen med Nose Work. Vi er vilde med at kunne byde hende velkommen i år på vores uddannelse, da hun bare er så skrap på det her område.

Et af Julies store interesseområder at arbejde med, hvordan vi bedst muligt formidler et budskab til vores hunde og teori og praksis går hånd i hånd.

Julie har undervist i indlæringsteori i mange år på DKKs instruktøruddannelser, og synes både, at det er spændende, og  vigtigt at forstå teorierne bag, hvordan vores hunde lærer – især når vi underviser andre hundeførere. Det er Julies mission at give dig en værktøjskasse fuld af metoder, samtidigt forståelsen for de fordele og ulemper ved de valg, vi træffer i vores træning af hundene.

Uanset hvad vi laver med vores hunde, er indlæringsteori relevant, og det behøver ikke at være tørt og kedeligt. Det kan nemlig løftes direkte med over i den praktiske træning, som vi laver med vores hunde, så vi dér kan se effekten.

Birgitte Lauritzen 

Amarok Hundetræning

Birgitte har trænet sprængstofhunde i Angola, Tanzania og Afghanistan. 

I dag tilbyder hun uddannelse af hunde og hundeførere til specialsøg via en virkelig spændende og fyldestgørende specialssøgsuddannelse.

Birgitte er mega dygtig til færtvandring og temabaserede kurser, og derfor er vi vilde med at have hende med på uddannelsen igen i år!

90790784_113931543584095_2130956081269047296_n