ONLINE UNIVERS TIL HUNDEEJERE

Tiden kan som hundeejer være knap, hvis du også har familie, venner, børn, anden hundetræning eller måske et krævende arbejde, som ikke helt tillader at du kommer afsted til træning med din hund. 

Hos PowerDog mener vi, at alle hunde har ret til et godt hundeliv fyldt med daglige input og aktivering og sjov. Og dét vil vi gerne hjælpe dig med! 

Derfor har vi kreeret et online univers, som du tilbyder flere forskellige træningstips og kurser, som du kan følge, helt i dit eget tempo og når du og din hund har tid i hverdagen.

PysMNssQ
67306779_10156375806328085_349319169176502272_n

At have en glad og stimuleret hund gør både os og vores hunde glade! 

Vi har samlet en række konkrete, håndgribelige og løselige hverdagsudfordringer i et kursus. Ligeledes er der noget for Nose Work hunden, hunden der er bekymret for at blive håndteret og hunden der ikke kommer på indkald.

Du kan købe vores kurser hver for sig, eller i én samlet pakke. Det er helt op til dig, og du kan se og bruge videoerne og al teksten, lige som du ønsker - og når du ønsker. 

Alle online kurser hos os er opdelt i små træningstrin, hvor der er en video, som illustrerer træningen, samt forklarende tekst med til hver video. Vi gennemgår al træningen sammen med dig, og bruger egne hunde som demohunde til videoerne. 

Vi er her for at hjælpe dig og din hund, og vi har skabt et online træningsunivers, så du og din hund også har mulighed for at være med - uanset hvor i Danmark I sidder.