Pernille Frejvald

Hunde fylder hele mit liv, både professionelt og privat, og jeg elsker det. Jeg arbejder som professionel hundelufter, og som hundeinstruktør hos Power Dog. Jeg er under uddannelse til hundeinstruktør hos ”Hund og Træning”, og uddannelsen afsluttes i 2019.

Den vigtigste prioritet for mig er, at hundetræning er sjovt for både hund og ejer. En træningstime skal være fyldt med logrende haler og store smil. I træningen ligger jeg stor vægt på en god relation mellem hund og ejer, og at du som ejer får alle de redskaber du skal bruge, for at skabe en god hverdag med din hund.

 

Billede Pernille
pernille1-481w-640h

Jeg brænder for at være hundeinstruktør, og jeg gør altid mit optimale for at finde de løsninger, der virker for netop dig og din hund. Det er fantastisk at se den udvikling, hund og ejer gennemgår i løbet af et træningsforløb. På holdene træner vi udelukkende ved brug af positiv forstærkning, og jeg er nødt til at advare dig: Denne træningsform er temmelig afhængighedsskabende😊

Jeg har erfaring med at undervise i agility, tricks og lydighed. Jeg elsker hele tiden at udvikle mig, og holde mig opdateret på nyeste viden indenfor hundetræning, og jeg deltager derfor løbende i forskellige kurser og foredrag.

Jeg har selv 2 dværgpudler, og træner primært agility. Rigtig mange weekender går med at løbe agilitystævner i både ind- og udland. Derudover træner jeg tricks, rally, LP og nosework, og jeg er altid nysgerrig på nye spændende hundeaktiviteter.