Det siger vores kunder om os

Vi lever af vores kunder og det de siger om os. Derfor er der nedenfor et uddrag af dét, som vores kunder har sagt om os og vores undervisning gennem tiden.

 

PowerDog
Bettina R. Thøgersen - Kursist gennem flere år

“Når man har en reaktiv hund, kan det påvirke ens humør. Derfor er det dejligt og vigtigt at bygge bånd til Spot via træningen.”

Kursist gennem flere år

PowerDog
Ann-Louise Mogensen - Kursist gennem flere år

“Fantastisk aften med fokus på køretøj og beholder søg. Dejlige udfordrende omgivelser, super gode søg og rigtig god og konstruktiv feedback fra Stine og Tina :) ”

Kursist gennem flere år

PowerDog
Belinda Frandsen - Kursist gennem flere år

“Tak for et super kursus her til aften og absolut en fin debut. :D Ser frem til mange flere kursuser.”

Kursist gennem flere år

PowerDog
Helle Ingeman - Tidligere Nose Work kursist

“Vi kan kun give vores aller varmeste anbefalinger til Powerdog og Tina Hougaard. Vores Saola er ikke altid lige nem og bliver meget hurtigt utryg og stresset, men hos Tina er der ro og plads og forståelse, og det er fantastisk at komme ind i en stor fremmed hal og se min hund have det så rart og hyggeligt! TAK til Tina for at være den hun er ;O)”

Tidligere Nose Work kursist

PowerDog
Tina Mie Mortensen - Tidligere Nose Work kursist

“Snyd ikke dig selv for en tur forbi Tina. ”

Tidligere Nose Work kursist

PowerDog
Lisbeth Becker - Nose Work kursist

“Jeg deltager med glæde i de NW træningsforløb og kurser som afholdes af Tina og Stine.

Med deres venlige væsen og smittende humør bliver man som hundefører glad og det går lige ned i linen til hundene, som derved aktiveres optimalt.

Jeg har med flere været på kursus i NW1 over 4 gange hvor vi er blevet optaget på video. Tina guidede os og Stine førte videoen. Bagefter kunne vi først i gruppen og senere derhjemme både se og høre hvorledes vi handlede hundene. Det var morsomt og MEGET givende.

Vores træning hver 14 dag fungerer fint med at placering af duften sommetider er kendt, men også af og til ukendt. Kilden kan sidde lavt eller højt, tilgængeligt eller utilgængeligt. Vi træner i forskellige miljøer og der tages fint hensyn til hundenes behov og den hastighed hvormed de løser opgaven. Det giver fred og fordragelighed i gruppen.

Som regel er vi ikke flere på holdet end at vi kan følges rundt alle, også med hundene. Det giver et godt socialt sammenhold for os og hundene.

Jeg synes at Tina og Stine er dygtige til med venlighed at opdrage os til at hjælpe hundene bedst muligt: husk at belønne ved kilden, husk at rose, husk at give godbidder- gerne flere eller legetøj m.m.

Hundene er suverænt dygtige til at bruge næsen, og det er fantastisk at se på hvordan de løser opgaverne, og hvor trætte de bliver bagefter.

Mine hunde gør og hopper og danser af glæde når jeg tager NW linerne frem. De synes at det er så sjovt at træne, og så elsker de også at få ros og godbidder.”

Nose Work kursist

PowerDog
Lone Christiansen - Kursist hos Pernille

“Jeg kan varmt anbefale power dog, jeg har en eurasier, og det var vigtigt for mig at blive mødt med forståelse for min hunds sind, det må jeg sige blev opfyldt, der bliver udvist stor engagement og indlevelse. Min hund og jeg har haft stor glæde af den træning, og fået mange gode fif, god stemning på holdene. ”

Kursist hos Pernille