Hjælp til din hunds adfærd

 

Jeg sælger ikke bare adfærdsrådgivning. Jeg er dedikeret og investeret i dig og din hund og jeres fremgang. Jeg tilbyder ingen quickfixes, men langsigtede og holdbare løsninger, som giver dig og din hund en harmonisk hverdag sammen. 

Jeg oplever, at mine cases kommer bedst i mål med en kombination af rådgivning og praktisk træning med hunden. Derfor anbefaler jeg, at vi har vores første møde online, hvor vi gennemgår din hunds historik og problemadfærden. Jeg sætter jer i gang med de første øvelser, og så mødes vi til 1-2 opfølgende fysiske træninger med ca. 2-4 ugers mellemrum alt efter adfærdens intensitet og hvor meget tid I har til træning.

Forløb med sparring og fysisk træning

  • Første møde online a 1,5-2 timers varighed
  • Levering af skriftlig plan og eventuelt videomateriale
  • Fysisk træning a 1 time
  • Fysisk træning a 1 time
  • Ekstra timer kan tilkøbes efterfølgende til 800,- pr. time

Sparring og vejledning med mig undervejs i forløbet pr. mail eller telefon efter behov er naturligvis en del af pakken. 

Efter hvert møde leverer jeg en skriftlig plan til dig, med de træningstiltag vi har talt om, trænet og gennemgået. En del problematikker/træning har jeg onlinemateriale til, som du også får adgang til. 

Fysisk træning foregår som udgangspunkt i Tune/Roskilde området. Skal jeg køre til dig faktureres der 5 kr. pr. kørt km.

Onlinemøder og fysisk træning planlægges på hverdage i tidsrummet 8-15.00.

Din investering: 4500 kr.

MSP_9306
MSP_9598

Hvilke problemer hjælper du med, og hvad hvis jeg ikke bor i nærheden af dig?

Jeg hjælper med alle problemadfærd hos hunde, men jeg er særligt specialiseret i hunde, som reagerer aggressivt, overdrevent eller frygtsomt på andre hunde eller mennesker samt barn/hund relationer.

Jeg har hjulpet rigtig mange "problem"-hunde og deres familier, og jeg vil også meget gerne hjælpe dig. 

Hvis du ikke bor i nærheden af mig, kan vi også aftale et udelukkende onlineforløb, hvor du så sender videomateriale til mig, så jeg kan give dig feedback og hjælpe dig videre i din træning, således at du og din hund får den sparring der skal til, for at løse jeres udfordringer.

Kontakt mig for at finde en tid til start af forløb

eller

For at få en dialog for at finde ud af, om vi er det rette match

Kære du. Tusind tak for din henvendelse. Jeg vender retur indenfor 2 hverdage med forslag til dato og tidspunkt for start af forløbet. Alt det bedste, Tina Hougaard, PowerDog