Det her forløb er for dig, der vil ændre din hunds adfærd i dag

Du er klar til at ændre på egne vaner, og er villig til at trække i arbejdstøjet i dag, for at komme i mål med træningen!

Men du kan også tjekke en eller flere af nedenstående sætninger af:

  • Jeg er allerede i gang med træning, men det virker ikke, og jeg forstår ikke hvorfor.
  • Jeg har ondt i maven, når jeg skal ud og gå tur, og jeg ønsker brændende at ændre det!
  • Jeg vil så gerne ændre på vores daglige gåture, men jeg har svært ved at se, hvordan jeg skal gøre det.
  • Jeg vil gerne lære min hund, at andre hunde (eller mennesker) ikke er farlige, og at vi trygt kan passere dem.
  • Jeg drømmer om at gå tur uden at være nervøs og kigge mig over skulderen - men jeg har svært ved at gennemskue, hvordan jeg skal komme i mål.

Mentorforløbet "Giv mig gåturen tilbage" er forløbet for dig og din hund.

Kurset er for dig, der vil lære:

  • Hvordan du og din hund kan passere fremmede hunde (eller mennesker) afslappet og med ro i maven. Uden skældud og uden at prøve og holde din hunds fokus på noget, den ikke kan fokusere på. 


  • Hvordan din hunds følelser spiller ind i hverdagen, og hvordan du med viden og træning kan ændre din hunds følelser, så den ikke længere er stresset.


  • Hvordan du med konkrete strategier og viden meget bedre kan tilrettelægge dine gåture, så de bliver vellykkede.


  • Hvordan du med et ændret mindset kan komme langt ift. de dårlige oplevelser, som I har haft og måske stadigvæk har. 


  • Mine helt konkrete træningsteknikker, som giver dig alle de redskaber du skal bruge, for at ændre på din hunds reaktioner på de daglige gåture. 
MSP_9325
MSP_9818

Jeg drømte også om at kunne gå tur, uden at blive i dårligt humør!

Jeg véd, hvordan det er, at lufte en hund, som reagerer på omgivelserne. Jeg brugte flere år efter PellePirat blev overfaldet, på at finde den rette træningsmetode, til at hjælpe ham ud på den anden side. 

Jeg troede længe, at han var "tabt for altid" i sin reaktivitet, og at jeg - igen for tredje gang - så ind i et langt liv med en hund, som ikke kunne være blandt andre hunde, uden at være udfarende i snoren. 

Jeg ved nu, at reaktiviteten KAN trænes - og det til en grad, hvor vores hunde igen får et velfungerende liv. 

I dag kan jeg gå tur med PellePirat de steder, jeg ønsker. Jeg lufter ham på stranden, i skoven og på Strøget (hvis jeg skulle få behov for det), og jeg kan gå med ham, uden han reagerer. 

Han vil altid være en reaktiv hund - for han reagerer stadigvæk hvis ikke jeg tager mine forholdsregler og er på forkant. Men, den store forskel er nu, at Piratens reaktivitet ikke længere styrer os. 

Jeg lover ingen quickfixes eller lette løsninger. Det her tager tid og engagement. Men med det rette mindset og den rette træning kan du og din hund komme meget længere end du drømmer om.

Min passion er, at hjælpe andre hundeejere, der ligesom jeg står i en situation, der er svær at se sig ud af, med den reaktive hund, som vi ellers elsker så højt. 

Jeg vil elske at få lov til at være din sparringspartner og træner, på det her forløb, hvor vi sammen skubber til hverdagens små mirakler.

Jeg hepper på dig og din hund!

Tina

Sagt af andre, der har været i fysisk forløb hos mig

PowerDog

“Charlie har en rigtig god periode lige nu! 
I dag mødte vi to golden retrievere, den første kunne jeg næsten ikke få ham til at registrere, selvom han kiggede i dens retning, og han virkede også ligeglad selvom vi vendte om og gik efter dem, i god afstand.
Den anden gik på modsatte fortov, og den kiggede han interesseret på, og gik så helt afslappet videre. 

Vi har også oplevet en hund, som styrede over mod os før ejerne nåede at reagere og før vi kom længere væk. Charlie tog det helt afslappet mens vi lavede tjek, vi gik lidt efter den, men han viste ingen interesse overhovedet.”

Med Charlie, staffordshire bullterrier

PowerDog

“Har sendt dig mange tanker de sidste par døgn. Tror nærmest der er sket et mirakel. Efter 10 dage i sommerhus var jeg selvsagt ret nervøs for at vende tilbage til byen og al dens rullende stimuli med Albert. Men på turene siden mandag morgen har han ikke sagt et knyt til noget som helst når vi går tur. Børn, løbehjul, cykler, knallerter, osv. dem går han bare forbi også selvom ungerne hopper eller er lige i øjenhøjde.

Har brugt mange øvelser fra videoerne - tak for dem - ikke at jeg synes han / vi rammer sådan med præcision, men der er ingen tvivl om, at arbejdet i sig selv har den ønskede effekt og værdi.”

Med Albert, labradorblanding

PowerDog

“”Tjek” har gjort en kæmpe forskel men i starten krævede det MEGET afstand og det lykkedes kun på de gode dage. Efterhånden blev de gode dage flere og flere. Og jo flere gange vi har succes, jo mere tror jeg på det, når vi går ud af døren. Det er en positiv spiral – og lige nu har det aldrig været bedre.

Jeg har lært SÅ meget undervejs – og det er det hele værd!
Så jeg er virkelig dybt taknemmelig for hvor jeg står med ham i dag, og kan kigge mig selv i øjnene og sige, at han har et dejligt hundeliv.
Tak for de værktøjer du lærte mig – men jeg vil faktisk sige ligeså meget tak, fordi du troede på os, da jeg selv var ved at miste troen. Det har betydet alt ”

Med Svante, labrador

Er du klar til at rykke til next level i din hverdag med din hund?

Mentorforløbet: Giv mig gåturen tilbage!

5 måneder med fuld fokus på dig og din hund og jeres mål.

 

4 fysiske træningssessioner a 8 timer 

Vi mødes fysisk 4 gange, hvor vi træner din hund. I alt modtager du 8 timers fysisk undervisning.

Onlinemoduler der viser det hele

Adgang til 5 timers videomateriale, med mere end 50 øvelser, tiltag og konkrete løsninger (værdi 3500 kr.)

Feedback, spørgsmål og vejledning

Der er tid til individuel feedback, spørgsmål og vejledning til alle træningssessioner. I er maks 4 på holdet med hund. 

Online kald/tlf samtale

Du har undervejs i forløbet et online kald kun med mig, hvor du kan få sparring til lige dét du har behov for (værdi 800 kr.)

Konkrete værktøjer, der virker!

Ingen hokus-pokus eller quickfixes, men langsigtede løsninger og konkrete værktøjer, der er til at forstå og udføre.

Ændring af din hunds følelser

Vi træner på din hunds præmisser, og målet er, at din hund undervejs i forløbet reducerer sine udfald markant.

Det er en tillidssag at få hjælp

Og det forstår jeg virkelig godt! Det var først med PellePirat (som er min tredje reaktive hund), at jeg fik hjælp til at løse udfordringerne. De to forudgående reaktive hunde, fik jeg aldrig den ønskede hjælp til. Fordi den var for dårlig eller ikke var individuel nok. 

Alle de metoder og teknikker, som jeg introducerer dig for på det her forløb, har jeg testet af på egne hunde og rigtig mange adfærdskursisters hunde. Og med stor succes!

At ændre din hunds adfærd kræver tid og træning, og derfor har jeg lavet det her forløb, hvor vi mødes i et gruppeforløb over 5 måneder, så du har både mig, gruppen og alt mit onlinemateriale til rådighed for sparring og vejledning. I er maks. 4 hundeejere med hund og 2 observatører.

Jeg står i hele forløbet til rådighed for sparring via vores fælles Facebook gruppe, mail mv. 

Jeg arbejder med rigtig mange reaktive hunde, hvor hundeejeren savner et fællesskab og meget mere adgang til min viden. Og derfor har jeg oprettet mentorforløbet "Giv mig gåturen tilbage!", hvor formålet er, at sørge for at du og din hund kommer i mål med træningen. 

Du finder de konkrete datoer for træning, kald mv. på produktet, inden du betaler via linket nedenfor. 

Din investering: 7500 kr. 

Med mulighed for ratebetaling i 5 rater. 

Book din plads her.
MSP_9587