Trine Sørensen

Hundenørd

I mine 20 år med i alt 6 hunde har jeg afprøvet et utal af forskellige hundesportsgrene lige fra agility til rally, færdighedsprøver og tricks.

Derefter fortsatte interessen for næsearbejde i alle afskygninger, som spor, mantrailing, schweiss, færtdiskriminering og nu min store passion Nose Work.

Det er fantastisk at se hundene udføre et arbejde som falder dem helt naturligt; nemlig at bruge deres næse! Og jeg elsker, at jeg hele tiden kan udvikle mig sammen med mine hunde i sporten.

I dag er jeg den heldige hundeslave for Sagí og Mika, begge to finske hyrdehunde. 

image0
image1

Mig som underviser

Det er vigtigt for mig at tilrettelægge min undervisning så alle mine kursister bliver udfordret, uanset hvilket niveau de er på og at den enkelte kursist får noget med hjem hver gang. Det giver mig god energi at se og følge hvordan ekvipager vokser og udvikler sig.

Jeg har selv hunde, som af og til kan være svære at motivere, og derfor er jeg så vild med at undervise i NW - fordi alle hunde kan være med!

Jeg er uddannet hundetræner og eksamineret Nose Work instruktør fra Powerdog. Jeg har undervist gennem mange år i foreningsregi.

Jeg elsker at tilegne mig ny viden, og jeg deltager løbende i mange spændende kurser, seminaer

I min tid som hundeejer har jeg tilegnet mig ny viden sideløbende på mange spændende kurser, seminarer og foredrag og det vil jeg fortsat gøre.